woensdag 19 juni 2019

De Aankondiging en Formaliteiten | 19-6-19

Welkom!

U bent aanbeland op de blog van Maurits & Vincent. Zoals de titel al aangeeft gaat deze blog over onze roadtrip naar de Noordkaap en Murmansk. Wij hopen u in de komende twee weken op de hoogte te houden van onze trip, de wetenswaardigheden van het rijden in en reizen met een elektrische auto, onze ervaringen met Tesla, het naar verwachting mooie en spectaculaire landschap, de unieke ervaring van het op de Noordkaap staan en onze visie op het geheel.


Zoals gebruikelijk eerst maar ff wat huishoudelijke zaken.

Allereerst dank voor uw bezoek en veel leesplezier.

Geniet van de mooie foto's en stoor u niet te veel aan de begeleidende bla bla. Mocht u belangstelling hebben voor Tesla's of EV's in het algemeen dan loopt u het risico wat wijzer te worden en is er een kans wat tips & tricks op te rapen.

Het lezen van deze blog is volledig facultatief, geheel wederzijds vrijblijvend en er kunnen op geen enkele wijze rechten aan worden ontleent.

Voor vragen, suggesties of niet voor publieke consumptie geschikte comments kunt u ten alle tijden mailen naar mjcdj1967@gmail.com Er is echter geen garantie te geven dat er iets gedaan wordt met wat u daar te berde brengt.


Er is een follow-button en een mail notification optie maar er bestaat geen enkele garantie dat dat alles werkt want de ondoorgrondelijke wereld van de bloggersphere is ons nog niet geheel onthult. Verversen van de pagina werkt in ieder geval en u mag er enigszins vanuit gaan dat we geen blog in het leven roepen om vervolgens niets te posten. In een van de volgende blogs wordt duidelijk hoelang dit avontuur gaat duren en dus ook tot wanneer er mogelijk interessante of leuke content gaat verschijnen op deze blog.




De auteurs aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor emotionele, fysieke, mentale of materiële schade die lezers zouden kunnen oplopen of denken te hebben opgelopen. Ook de inhoud is, hoewel best wel goed neergezet geheel de mening van auteurs en bevat naast meningen en feiten ook omissies en missers. 




Voor alle afbeeldingen gelden auteursrechten maar voor alle eigen foto's en video's geven wij hierbij iedereen het recht deze te gebruiken al dan niet onder vermelding van de rechtmatige eigenaren.




Ik heb geblogd.



 - 19-06-2019 - 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

71°10’ 21” & Murmansk : a great EV trip

Een geweldige ervaring en een onvergetelijke trip ! 71 °  10’ 21”  Samen met de wereldbol het ‘symbool’ van de Noordkaap...